Erikoismaalauspalvelut

Koristemaalaukset

Koristemaalauksesta on paljon kokemusta ja perinteiseen koristemaalaukseen on muodostunut oma tyyli. Mutta tarvittaessa onnistuu modernimpikin tyyli ja alkuperäisten kuvioiden kopiointi. Koristemaalausta käytetään useimmiten arkkujen kansissa ja kaappien ovissa. Mutta myös sängyn päädyissä, rasioissa yms. Myös koristemaalausten suunnittelu ja vanhojen koristemaalausten paikkaaminen onnistuu.

Koristemaalauksia

Ootraus ja marmorointi

Puunmukailu eli ootraus. Vaikka kunnostettava huonekalu, (esim. tuoli), olisi pakko maalata maalin poiston jälkeen, saa siitä silti puunvärisen ja näköisen ootraamalla. Useimmiten käytän mahonkia, tammea tai pähkinäpuuta. Ootrausta voidaan käyttää huonekalujen lisäksi myös seinäpaneeleissa, ovissa, karmeissa.

Marmorointia käytetään esimerkiksi pieninä alueina seinissä/paneeleissa, pöydän kansissa, pylväissä, rasioissa.

Ootrauksia ja marmorointeja

Ornamentit sabluunalla

Sabluunalla tehtyjä ornamentteja näkee useimmiten kerrostalojen rappukäytävissä. Kodeissa niitä voi käyttää tapetti boordien sijasta seinissä.

Myös sabluunoiden suunnittelu ja toteutus onnistuu.

Ornamentteja

Lasimaalaukset

Maalaamani lasimaalaukset matkivat etsausta eli lasin syövytystä. Maalaukset kestävät pyyhkimisen ja tarvittaessa voidaan poistaa lasia vahingoittamatta. Sopii ikkunoihin, joihin ei haluta laittaa verhoja tai halutaan näkösuojaa. Myös ovien laseihin.

Lasimaalauksia

Seinämaalaukset

Vale-ikkunoita ja ovia, kaikkea maan ja taivaan väliltä, mielikuvitus on vain rajana!

Seinämaalauksia